Treceți la conținutul principal

Creditul ProEco - cel mai nou produs din oferta ProCredit Bank

În noiembrie 2014, ProCredit Bank le-a prezentat fermierilor doljeni portofoliul de produse financiare, în cadrul unei conferinţei pe teme agricole desfăşurată sub numele „Un pas înainte pentru performanţa afacerilor în agricultură”.

Evenimentul a reunit clienţi actuali şi potenţiali ai băncii, reprezentanţi ai fondurilor naţionale de creditare şi ai RNDR Sud - Vest Oltenia, dar şi colaboratori tradiţionali din domeniul agricol. Revista Ferma a fost partener media principal al evenimentului.

ProEco - un credit pentru performanţa în agricultură
Prezentarea noului produs ProCredit Bank - Creditul ProEco - a fost făcută pe larg fermierilor de către Katarina Butnaru, şefa departamentului Clienţi persoane juridice. Acest serviciu financiar vine în sprijinul acelor fermieri care au nevoie de investiţii pentru ca afacerea lor să devină mai rentabilă, mai performantă. Se urmăreşte şi eficienţa energetică, fie ea prin investiţia în centrale pe biomasă sau biogaz, panouri solare sau orice altă formă prin care se creează energie din surse regenerabile sau prin achiziţia unor echipamente agricole multistadiu, tractoare şi alte utilaje care consumă mult mai eficient combustibilul. Prin acest tip de credit pot fi susţinute investiţiile în sistemele de purificare a apei dar şi în instalaţii de irigat. Pot fi eligibile şi cheltuieliile pentru liniile de producţie noi destinate procesării produselor agricole.

Detalii privind creditul lansat recent de Pro Credit Bank găsiţi în revista Ferma – decembrie 2014!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Au mai rămas doar câteva zile pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”

Reamintim că până la 31 martie, deţinătorii de teren agricol şi neagricol pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, în cadrul Măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, SubMăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 - 2020.

Această schemă de ajutor de stat este implementată de APIA, toate documentele necesare accesării fiind disponibile pe pagina de internet: http://www.apia.org.ro/ro/submasura-m-8-1.

Tehnologia produselor horticole. Valorificare in stare proaspata si industrializare

Lucrarea urmareste un scop utilitar, de orientare actuala privind tehnologiile moderne de valorificare a fructelor, legumelor, florilor, semintelor si materialului saditor.

In masura in care va servi la documentarea celor interesati in aplicarea tehnologiei produselor horticole, incepand cu recoltarea si continuand pana la livrarea lor ca marfa, consideram ca ne-am adus si noi contributia la un efort in care sunt angajati toti horticultorii Romaniei, de intelegere, de stapanire si de depasire a problemelor cu care ne vom confrunta in deceniile secolului XXI.

Din cuprins:
Cap. 1. Introducere si scurt istoric (D. Beceanu) pag. 21
1.1. Tehnologia valorificarii legumelor si fructelor
1.2. Evolutia activitatilor de pastrare si prelucrare a produselor horticole pe teritoriul locuit de poporul roman

Cap. 2. Caracterizarea tehnologica a produselor horticole ( D. Beceanu) pag. 33
2.1. Clasificarea produselor horticole
2.2. Constitutia fizica a produselor horticole
2.3. Fermitatea structo-texturala a pr…

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…