Treceți la conținutul principal

Agricultura şi turismul aduc cele mai multe evenimente la Romexpo, pe final de 2013

Agricultura şi turismul sunt domeniile care aduc cele mai multe evenimente la centrul expoziţional Romexpo, în ultima parte a acestui an, Târgul Internaţional din domeniul agriculturii - Indagra sau Târgul de Turism al României fiind doar două dintre acestea.

Potrivit unui comunicat al Romexpo, sfârşitul lunii octombrie va aduce cinci manifestări de mare interes atât pentru specialişti cât şi pentru publicul larg. Astfel, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, timp de cinci zile, vizitatorii vor fi avea posibilitatea să participe la Indagra - Târgul Internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei ajuns la cea de a 18-a ediţie, Indagra Food - Târg Internaţional pentru industria alimentară, All-Pack - Expoziţie Internaţională pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE - Târg de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice şi Autoexpotehnica - Expoziţia Internaţională de componente şi accesorii auto, singura manifestare de profil din România, dar şi cu o nouă ediţie a Târgului de produse tradiţionale.

De asemenea, în luna noiembrie, Romexpo va organiza în perioada 14 - 17 noiembrie ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment de acest tip din ţara noastră, în cadrul căruia doritorii pot găsi cele mai variate şi atractive oferte pentru petrecerea concediilor, dar şi Romhotel - Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante. Tot în această lună, între 21 şi 24 noiembrie, îşi va deschide porţile pentru vizitatori Denta - Expoziţia Internaţională de produse şi echipamente pentru medicina şi tehnica dentară . În ambele perioade, vizitatorii se pot bucura de ediţii ale Târgului de produse tradiţionale, de unde se pot aproviziona cu produse aduse de producătorii din toată ţara.
Luna sărbătorilor de iarnă, decembrie, aduce la Romexpo, în perioada 5 - 8 decembrie, Târgul Cadourilor de Crăciun - decoraţiuni şi suveniruri, unde numeroasele oferte de cadouri aşteaptă să fie achiziţionate, Antique Market - Târgul de obiecte de artă şi antichităţi şi din nou un Târg de produse tradiţionale.
„Am promis un an plin de evenimente şi iată că ne ţinem de cuvânt. Domenii variate, evenimente pline de noutăţi, sesiuni informative şi demonstraţii, toate sunt ingrediente ce transforma târgurile şi expoziţiile organizate la ROMEXPO în repere pentru domeniile cărora se adresează”, a declarat Mariana Suciu, director general Romexpo.
Anual, ROMEXPO organizează peste 50 de manifestări expoziţionale, având peste 300.000 de vizitatori.

The original article may still be available at: http://www.agroinfo.ro/evenimente/agricultura-si-turismul-aduc-cele-mai-multe-evenimente-la-romexpo-pe-final-de-2013

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Au mai rămas doar câteva zile pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”

Reamintim că până la 31 martie, deţinătorii de teren agricol şi neagricol pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, în cadrul Măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, SubMăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 - 2020.

Această schemă de ajutor de stat este implementată de APIA, toate documentele necesare accesării fiind disponibile pe pagina de internet: http://www.apia.org.ro/ro/submasura-m-8-1.

Au început plățile pentru motorina utilizată în agricultură pentru trimestrul IV 2016

APIA informează că astăzi, 11 aprilie, a început să efectueze plățile pentru cantitatea de motorină utilizată în agricultură pentru trimestrul IV 2016, în sumă totală de 78.151.029 lei, urmând ca cei 8.836 beneficiarii să își primească banii în cont până la sfărșitul săptămânii.
De asemenea, anunțăm potenţialii beneficiari că, până la data de 02.05.2017 inclusiv, se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01 ianuarie - 31 martie 2017 (trim. I al anului 2017). Valoarea accizei pntru anul 2017 este de 1,4185 lei/litru

Sorin Radu, noul nume vehiculat pentru a prelua portofoliul de secretar de stat în locul lui George Turtoi. Marius Faur în continuare în cărți pentru șefia APIA

Surse apropiate premierului României, Dacian Cioloș, au precizat sub semnul anonimatului că Sorin Radu, fostul director general adjunct al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 6 Nord-Vest Satu Mare, ar fi următorul pe lista ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, pentru a fi secretar de stat responsabil cu fondurile europene, practic succesorul lui George Turtoi care a demisionat cu ceva zile în urmă.
„Deocamdată se vrea aducerea lui Sorin Radu, care a fost la Centrul Regional Nord, Satu Mare. Este foarte bun pe fonduri europene; s-a agreat cu premierul. Cei de la Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 6 Nord-Vest Satu Mare au cea mai bună absorbție, cei de la conducerea Ministerului Agriculturii îl știu de ani de zile. Este un tip super OK, nu este intrat în nimic, nu are probleme de niciun fel”, au spus sursele guvernamentale.

Informația confirmă spusele lui Laurențiu Baciu, președintele LAPAR, care a declarat pentru un post de televiziune că …