Treceți la conținutul principal

Sfaturi pentru marinarea cărnii de iepure

Este indicat ca iepurele să fie pus la marinat cu minimum 2 ore înainte de a fi preparat.

Marinarea: bucăţile de iepure se pun într-un castron mare şi adânc (sau într-o oală), se stropesc bine cu vin, se presară cimbrul şi piperul zdrobit şi se pun la rece.

În acest interval de timp ceapa verde se curăţă, se taie kaizerul în cubuleţe şi ciupercile se curăţă. Când este gata serviţi foarte cald cu orez sau cartofi şi eventual, după preferinţă, cu usturoi pisat.

The original article may still be available at http://www.agrofm.ro/viata-e-frumoasa/retete-culinare/sfaturi-pentru-marinarea-carnii-de-iepure/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Au mai rămas doar câteva zile pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”

Reamintim că până la 31 martie, deţinătorii de teren agricol şi neagricol pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, în cadrul Măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, SubMăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 - 2020.

Această schemă de ajutor de stat este implementată de APIA, toate documentele necesare accesării fiind disponibile pe pagina de internet: http://www.apia.org.ro/ro/submasura-m-8-1.

Lansare sesiuni măsuri PNDR 2014-2020

În perioada 28 martie – 30 iunie 2017 se lansează prima sesiune din 2017 de depunere a Cererilor de finanţare pentru:

*submăsura 4.3 A – componenta infrastructura de acces agricolă,

*submăsura 4.3 A Investiții Teritoriale Integrate Delta Dunării (ITI DD) – componenta infrastructura de acces agricolă,

*Schema de Ajutor de Stat aferentă submăsurii 4.3 S – componenta infrastructura de acces silvică,

*Schema de Ajutor de Stat aferentă submăsurii 4.3 S Investiții Teritoriale Integrate Delta Dunării (ITI DD) – componenta infrastructura de acces silvică,

*submăsura 7.2 și submăsura 7.2 Investiții Teritoriale Integrate Delta Dunării (ITI DD),

*submăsura 7.6 și submăsura 7.6 Investiții Teritoriale Integrate Delta Dunării (ITI DD) din PNDR 2020.Comisarul european Phil Hogan, sesiune de întrebări on-line

Aveți întrebări referitoare la comunitățile rurale, crearea locurilor de muncă în mediul rural, exportul produselor agricole ori viitorul Uniunii Europene?

Pe 24 martie 2017 le puteți adresa în cadrul dezbaterii Dialog cu cetățenii („Citizen's Dialogue”) cu dl. Comisar Phil Hogan - via web streaming de la Zagreb.