Treceți la conținutul principal

Lanţ de magazine şi depozite cu profil agricol a deschis primul magazin GLIA din Piteşti

Joi, 09 iunie 2011 a avut loc în Piteşti deschiderea primului magazin GLIA din regiune, care aduce cultivatorilor argeşeni toate echipamentele şi utilajele necesare pentru activită ţile de acasă şi de la câmp:

  • Folie profesională pentru agricultură GLIA
  • Structură solarii: arce, cuie, sârmă
  • Instalaţii pentru irigaţii prin picurare şi aspersie: furtun, bandă, accesorii, ţeavă de iriga ţii
  • Palete alveolare şi ghivece de diverse dimensiuni
  • Turbă, substrat, pământ de flori, scoarţă de copac
  • Seminţe profesionale pentru legume şi gazon
  • Îngrăşăminte şi stimulatori
  • Protecţie solar: plase de umbrire, folie micro-poroasă, solu ţii de umbrire
  • Saci: din polietilenă (pentru fructe, legume şi uz general), raschel (plasă), polipropilenă (rafie)
  • Unelte şi utilaje agricole: mecanizate (motocultoare, motosape, motopompe, fierastraie electrice, motocositori) şi manuale: sape, roabe, hârleţi, greble, etc

GLIA Piteşti este parte a celui mai mare lanţ naţional de magazine şi depozite cu profil agricol şi floricol, alături de magazinele deschise în Izbiceni (jud. Olt), Matca (jud. Galaţi), Balta Doamnei (jud. Prahova), Poiana Mare (jud. Dolj), Arad şi Constanţa şi de depozitele din Bucureşti, Iaşi şi Cluj Napoca.

"Suntem foarte bucuroşi că am putut aduce mai aproape de consumatorii argeşeni produsele GLIA consacrate dar şi produse de sezon cu impact major. Magazinul GLIA Piteşti este un spaţiu modern şi accesibil, care reuneşte tot necesarul pentru o agricultură şi floricultură profitabilă.

Sub deviza "Recolte bogate cu GLIA", ne-am propus pentru perioada următoare să fim aproape de cât mai mulţi dintre cultivatorii români, prin deschiderea de noi magazine GLIA în bazinele legumicole dar şi în zonele urbane de interes. Pentru perioada imediat următoare preconizăm deschiderea magazinului GLIA Alexandria, urmat la scurt timp de rebranding-ul a nu mai puţin de 5 dintre magazinele şi depozitele existente." - declară doamna Loredana Marinescu, Director de Vânzări GLIA Trading AG.


Cu ocazia deschiderii, specialiştii în vânzări GLIA au pregătit numeroase reduceri speciale pentru produsele GLIA, dar şi carduri şi cupoane promoţionale prin intermediul cărora clienţii beneficiază de reduceri garantate la cumpărăturile din noul magazin GLIA din Calea Drăgăşanilor, nr. 5, Bl. MS1, Parter, Piteşti.

"Deschiderea magazinului GLIA în Piteşti are o dublă semnifica ţie pentru echipa GLIA. Pe de o parte vorbim despre componenta strategică: deschiderea magazinului GLIA răspunde unei cereri în continuă creştere pentru acest tip de produse în regiunea Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa.

Pe de altă parte are şi o puternică componentă emoţională: compania noastră împlineşte anul acesta 18 ani de existenţă pe piaţa naţională şi am considerat că este cel mai potrivit moment să ne "întoarcem acasă" -metaforic vorbind, adică să aducem şi în oraşul nostru produsele care ne-au consacrat." - declară domnul Adrian Prodănel, Director General GLIA Trading AG.


SC GLIA Trading AG
Tel: 0248 294 030, 040, 060, 070
E-mail: office@glia.ro
Web: www.glia.ro

>>> Cel mai mare lanţ de magazine şi depozite cu profil agricol a deschis primul magazin GLIA din Piteşti | Gazeta de agricultur

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…

Au mai rămas doar câteva zile pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”

Reamintim că până la 31 martie, deţinătorii de teren agricol şi neagricol pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, în cadrul Măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, SubMăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 - 2020.

Această schemă de ajutor de stat este implementată de APIA, toate documentele necesare accesării fiind disponibile pe pagina de internet: http://www.apia.org.ro/ro/submasura-m-8-1.

Tehnologia produselor horticole. Valorificare in stare proaspata si industrializare

Lucrarea urmareste un scop utilitar, de orientare actuala privind tehnologiile moderne de valorificare a fructelor, legumelor, florilor, semintelor si materialului saditor.

In masura in care va servi la documentarea celor interesati in aplicarea tehnologiei produselor horticole, incepand cu recoltarea si continuand pana la livrarea lor ca marfa, consideram ca ne-am adus si noi contributia la un efort in care sunt angajati toti horticultorii Romaniei, de intelegere, de stapanire si de depasire a problemelor cu care ne vom confrunta in deceniile secolului XXI.

Din cuprins:
Cap. 1. Introducere si scurt istoric (D. Beceanu) pag. 21
1.1. Tehnologia valorificarii legumelor si fructelor
1.2. Evolutia activitatilor de pastrare si prelucrare a produselor horticole pe teritoriul locuit de poporul roman

Cap. 2. Caracterizarea tehnologica a produselor horticole ( D. Beceanu) pag. 33
2.1. Clasificarea produselor horticole
2.2. Constitutia fizica a produselor horticole
2.3. Fermitatea structo-texturala a pr…