Treceți la conținutul principal

Contract de aproximativ 9.000.000 de lei la Dobromir

Administraţia locală din comuna Dobromir, reprezentată de primarul Iusein Visel, a demarat procedura de achiziţie pentru proiectarea şi execuţia investiţiilor finanţate prin Măsura 322 din Planul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 8 iunie, începând cu ora 13.00, la sediul Primăriei Dobromir. Valoarea estimată a contractului de lucrări având ca obiect elaborarea proiectului tehnic şi lucrări de execuţie pentru proiectul „Creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio-culturale în comuna Dobromir" este, potrivit SEAP, de 8.952.685 lei fără TVA. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul ofertei contează 35%, durata de elaborare a proiectului tehnic 15%, durata de execuţie a lucrărilor 35%, iar garanţia acordată lucrării 15%. Potrivit fişei de date a achiziţiei, durata contractului va fi de 20 de luni de la atribuire. În documentaţia de atribuire se mai arată că valoarea estimată a contractului, de 8.952.685 lei, echivalentul a 2.059.508,86 euro fără TVA, se constituie din: valoarea estimată a serviciilor de proiectare (proiect tehnic, detalii de execuţie, verificare tehnică a proiectării, elaborare documentaţii pentru obţinere avize, acorduri, autorizaţii, asistenţă tehnică din partea proiectantului) pentru acţiunea „Reabilitare şi modernizare drumuri" în sumă de 205.000 lei, fără TVA; valoarea serviciilor de proiectare pentru acţiunea „Înfiinţare şi dotare creşă" în sumă de 71.320 lei, fără TVA; valoarea lucrărilor de execuţie pentru „Reabilitare şi modernizare drumuri" în sumă de 6.654.398 lei, fără TVA; valoarea lucrărilor de execuţie pentru acţiunea „Înfiinţare şi dotare creşă" în sumă de 1.896.196 lei, fără TVA şi valoarea produselor aferente dotării în cadrul acţiunii „Înfiinţare şi dotare creşă" în sumă de 125.771 lei, fără TVA.

Se caută firme cu experienţă

Ofertanţii trebuie să prezinte o declaraţie privind informaţiile generale şi cifra de afaceri pe ultimii trei ani (2008, 2009, 2010). Pentru a fi calificat, ofertantul trebuie să aibă o cifră medie de afaceri de cel puţin 17.900.000 lei. În cazul în care candidatul nu are bilanţ pentru aceşti ani deoarece a fost înfiinţat ulterior, cifra medie de afaceri se va raporta la anii în care a avut obligaţia depunerii bilanţului contabil. Participanţii trebuie să prezinte o listă a lucrărilor (construcţii civile şi drumuri) similare executate în ultimii cinci ani, respectiv a serviciilor (proiectare construcţii civile şi construcţii drumuri) similare prestate în ultimii trei ani.

>>> Licitaţie pentru investiţiile prin Măsura 322: Contract de aproximativ 9.000.000 de lei la Dobromir

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Micii producători de lapte, sprijiniți cu 11 milioane

Crescătorii de vaci de lapte vor primi un sprijin financiar excepțional în valoare totală de 11 milioane euro, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern în ședința de miercuri.
Este vorba despre acordarea de finanțare europeană, în valoare de 5,448 milioane euro din Fondul European de Garantare Agricolă FEGA, și de finanțare națională, în aceeași sumă, pentru micii fermieri, afectați de o criză severă în sectorul laptelui din cauza prelungirii embargoului impus Rusiei până la finele anului 2017 și a scăderii cererii de produse din partea Chinei.
Actul normativ transpune Regulamentul delegat (UE) 2016/1.613 al Comisiei din 8 septembrie 2016 de prevedere a unor ajutoare de adaptare excepționale destinate producătorilor de lapte și fermierilor din alte sectoare de creștere a animalelor.
De ajutorul financiar beneficiază producătorii care dețin un efectiv de vaci de minimum 3 și maximum 9 capete, inclusiv, identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor la data depunerii…

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…

Agricultura încotro?, forum economic la Agro Expo Bucovina

Afla totul despre problemele actuale din agricultura. Vino la a IV-a editie a Forumului Economic „Agricultura incotro?” din cadrul Agro Expo Bucovina – 18-20.03.2011!

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava va invita sa vizitati cea de a IX-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011.

Evenimentul a reusit sa adune peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova si se va desfasura in perioada 18-20 martie 2011, la Shopping City Suceava

Expozitia va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

De asemenea pe data de 18 martie 2011, ora 10:00, in City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc si cea de a IV-a editie a “Forumului Economic Agricultura Incotro?“, organizat in parteneriat cu …