Treceți la conținutul principal

Carnatii cu busuioc Talmaciu, Judetul Sibiu – dupa reteta de familie

Familia Oancea, din Talmaciu, Judetul Sibiu produce afumaturi dupa retete de familie.

Este o membra a asociatie „Targul Tarnaul Roman” si participa permanent Earth Market/Targul Taranului, impreuna cu fiul ei Ionut Oancea. Ofera publicului, pe care il consideram co-producator, peste 35 de sortimente de produse din carne facute atat dupa retete traditionale, cat si retete originale.

Produsele prezentate de familia Oancea din Talmaciu sunt: carnati de porc cu busuioc, carnati de oaie, de porc, piept de porc afumat, costita de porc afumata, pastrama de vita afumata, muschiuleti de porc afumati, muschiuleti de vita afumati, muschiuleti de oaie afumati, vrabioara de vita afumata, slanina afumata, cotlet de porc copt, muschiuleti de porc copti, pastrama de porc coapta, carnati Sibiu, carnati de porc cu vita, carnati de porc cu vita si oaie, carnati de vita cu oaie picanti, carnati de porc picanti, carnati de porc, rulada din piept de porc, pastrama de pui, cotlet file, rulada din ceafa de porc cu pecie, ceafa hituita, bacon.

Carnati de porc cu busuioc se prepara numai din carne de porc, grasime de porc, condimente (sare, piper, usturoi, busuioc, boia de ardei dulce) si se pu in membrana naturala de porc (mate de porc).

Targul Taranului este un proiect de sustinere a micilor fermieri, a produselor si marcilor locale ! Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman va ofera informatii despre producatorul Oancea si altii prezenti la Targul Taranului Roman:

Telefon: +4021 312 38 35,
Mail: info@targultaranului.ro

>>> Carnatii cu busuioc Talmaciu, Judetul Sibiu – dupa reteta de familie | Agricultura ecologica si produsele traditionale

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Micii producători de lapte, sprijiniți cu 11 milioane

Crescătorii de vaci de lapte vor primi un sprijin financiar excepțional în valoare totală de 11 milioane euro, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern în ședința de miercuri.
Este vorba despre acordarea de finanțare europeană, în valoare de 5,448 milioane euro din Fondul European de Garantare Agricolă FEGA, și de finanțare națională, în aceeași sumă, pentru micii fermieri, afectați de o criză severă în sectorul laptelui din cauza prelungirii embargoului impus Rusiei până la finele anului 2017 și a scăderii cererii de produse din partea Chinei.
Actul normativ transpune Regulamentul delegat (UE) 2016/1.613 al Comisiei din 8 septembrie 2016 de prevedere a unor ajutoare de adaptare excepționale destinate producătorilor de lapte și fermierilor din alte sectoare de creștere a animalelor.
De ajutorul financiar beneficiază producătorii care dețin un efectiv de vaci de minimum 3 și maximum 9 capete, inclusiv, identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor la data depunerii…

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…

Agricultura încotro?, forum economic la Agro Expo Bucovina

Afla totul despre problemele actuale din agricultura. Vino la a IV-a editie a Forumului Economic „Agricultura incotro?” din cadrul Agro Expo Bucovina – 18-20.03.2011!

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava va invita sa vizitati cea de a IX-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011.

Evenimentul a reusit sa adune peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova si se va desfasura in perioada 18-20 martie 2011, la Shopping City Suceava

Expozitia va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

De asemenea pe data de 18 martie 2011, ora 10:00, in City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc si cea de a IV-a editie a “Forumului Economic Agricultura Incotro?“, organizat in parteneriat cu …