Treceți la conținutul principal

Campania “Lasa-te de E-uri!” la Sibiu

Primul magazin-concept din Sibiu, KAZZA, incepe joi campania „Lasa-te de E-uri!”. Actiunea are drept scop constientizarea oamenilor in ceea ce priveste pericolul consumului de alimente nesanatoase, industrializate si prelucrate, fara valoare nutritionala si cu un continut ridicat de aditivi alimentari.

Aditivii alimentari, cunoscuti ca E-uri, dau fata atractiva produselor din hipermarket. Se regasesc in majoritatea alimentelor sub forma de coloranti, conservanti, indulcitori, antioxidanti, intaritori de gust si aroma, agenti de ingrosare, emulgatori. E-urile creeaza dependenta, ne dezechilibreaza nutritional si devitalizeaza organismul, ne incarca de calorii goale. Un stil de viata sedentar, bazat pe consumul de alimente procesate duce inevitabil la boala.

KAZZA pledeaza pentru o alimentatie sanatoasa si un mod de viata echilibrat. Mancatul trebuie sa devina un act responsabil! De aceea, informarea cu privire la nutritie, simpla citire a etichetelor alimentelor si achizitionarea doar a produselor sanatoase sunt obligatorii.

Lansarea campaniei „Lasa-te de E-uri!” va avea loc joi, la orele 19.00, in Bucataria KAZZA, pe Targu Vinului, numarul 9. In cadul evenimentului va avea loc o degustare de mezeluri naturale, fara E-uri sau arome artificiale, branzeturi ecologice, prajituri de casa si vinuri alese. Exemple de alimentatie sanatoasa vor fi date intr-un live cooking show sustinut de bucatarul-sef al Hotelul Ibis Sibiu, Dan Decean.

>>> Campania “Lasa-te de E-uri!” la Sibiu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…

Agricultura încotro?, forum economic la Agro Expo Bucovina

Afla totul despre problemele actuale din agricultura. Vino la a IV-a editie a Forumului Economic „Agricultura incotro?” din cadrul Agro Expo Bucovina – 18-20.03.2011!

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava va invita sa vizitati cea de a IX-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011.

Evenimentul a reusit sa adune peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova si se va desfasura in perioada 18-20 martie 2011, la Shopping City Suceava

Expozitia va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

De asemenea pe data de 18 martie 2011, ora 10:00, in City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc si cea de a IV-a editie a “Forumului Economic Agricultura Incotro?“, organizat in parteneriat cu …

Au mai rămas doar câteva zile pentru accesarea schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”

Reamintim că până la 31 martie, deţinătorii de teren agricol şi neagricol pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, în cadrul Măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, SubMăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 - 2020.

Această schemă de ajutor de stat este implementată de APIA, toate documentele necesare accesării fiind disponibile pe pagina de internet: http://www.apia.org.ro/ro/submasura-m-8-1.