Treceți la conținutul principal

“Festin Romanesc- Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena”, 20-22 mai 2011, Muzeul National al Taranului Roman, Bucuresti

SC Sonimpex Serv Com, producatoarea Magiunului de prune Topoloveni, va invita la “Festin Romanesc- Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena”, in perioada 20-22 mai 2011, la Muzeul National al Taranului Roman.

Intr-o ambianta traditionala, sunteti poftiti la un festin pe cinste cu bucate romanesti si europene alese special pentru dvs.! Branzeturi din lapte de vaca, oaia sau capra, simple sau cu cimbru sau bucuioc, zacusti cu ciuperci, cascaval si cascavele, mezeluri ardelenesti si moldovenesti dupa retete autentice, masline olandeze fac parte din meniul pentru aperitiv. Pentru felul principal restaurantul “Classico” s-a pregatit din timp cu preparete alese pentru gurmanzi si pofticiosi! Delicatesele maramuresene sunt pregatite de o bucatareasa talentata si profesionista special pentru bucurestenii carora le este dor de aromele autentice romanesti. Un asemenea festin, nu se putea termina decat cu deserturi dintre cele mai savuroase: prajituri de casa din Maramures, torturi, prajituri cu martipan, bezele, turte dulci, dulceturi, magiun de Topoloveni, miere ecologica.

Viziatorii targului “Festin Romanesc- Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena” vor gasi la Muzeul National al Taranului Roman si produse mestesugaresti aduse din toate colturile tarii: bijuterii de argint, ii, obiecte de artizanat din lemn si ceramica, blanuri, icoane, sapunuri produse manual, obiecte de vestimentatie lucrate manual.

Vizitatorii care poarta numele celor doi Sfinti pe care ii celebram, vor primi din partea organizatorilor cate un borcan cu magiun de prune Topoloveni.

Targul “Sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena” este o oportunitate de a va demonstra talentul gastronomic. Cei care vin cu retete inedited de preparate care au in compozitie magiun de prune Topoloveni vor primi din partea organizatorilor cate un premiu dulce!

Targul se deschide in fiecare zi la ora 9.00. Intrarea este libera!

Va asteptam cu drag,

Bibiana Dolores Stanciulov

Sursa: www.magiun-sonimpex.ro

citeşte mai departe

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Micii producători de lapte, sprijiniți cu 11 milioane

Crescătorii de vaci de lapte vor primi un sprijin financiar excepțional în valoare totală de 11 milioane euro, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern în ședința de miercuri.
Este vorba despre acordarea de finanțare europeană, în valoare de 5,448 milioane euro din Fondul European de Garantare Agricolă FEGA, și de finanțare națională, în aceeași sumă, pentru micii fermieri, afectați de o criză severă în sectorul laptelui din cauza prelungirii embargoului impus Rusiei până la finele anului 2017 și a scăderii cererii de produse din partea Chinei.
Actul normativ transpune Regulamentul delegat (UE) 2016/1.613 al Comisiei din 8 septembrie 2016 de prevedere a unor ajutoare de adaptare excepționale destinate producătorilor de lapte și fermierilor din alte sectoare de creștere a animalelor.
De ajutorul financiar beneficiază producătorii care dețin un efectiv de vaci de minimum 3 și maximum 9 capete, inclusiv, identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor la data depunerii…

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…

Agricultura încotro?, forum economic la Agro Expo Bucovina

Afla totul despre problemele actuale din agricultura. Vino la a IV-a editie a Forumului Economic „Agricultura incotro?” din cadrul Agro Expo Bucovina – 18-20.03.2011!

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava va invita sa vizitati cea de a IX-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011.

Evenimentul a reusit sa adune peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova si se va desfasura in perioada 18-20 martie 2011, la Shopping City Suceava

Expozitia va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

De asemenea pe data de 18 martie 2011, ora 10:00, in City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc si cea de a IV-a editie a “Forumului Economic Agricultura Incotro?“, organizat in parteneriat cu …