Treceți la conținutul principal

Numarul 1 in productia de articole din hartie tissue isi sustine cresterea cu SocrateOpen

Monte Bianco, cel mai mare producator de articole din hartie tissue din Romania, si-a sprijinit cresterea constanta din ultimii 4 ani pe solutia ERP open source SocrateOpen de la BITSoftware.
Cresterea accelerata a afacerii, triplarea numarului de tranzactii lunare si obiectivele de vanzari tot mai indraznete au impus realizarea unei operatiuni de upgrade de la un simplu soft de gestiune si contabilitate pe care cei de la Monte Bianco il utilizau, la un ERP capabil sa gestioneze un numar mare de date si sa ofere informatii exacte si in timp real, astfel incat sa asigure o sustinere reala a cresterii companiei si obiectivelor de vanzari.

„In acel moment, am cautat sa vedem cam tot ce era pe piata. Am avut de ales intre 4 sau 5 solutii ERP, decizia finala de implementare a SocrateOpen avand la baza doua aspecte. In primul rand, cei de la BITSoftware nu numai ca au venit cu un produs care a avut cel mai bun raport functionalitate-pret, dar au fost si singurii care ne-au ajutat sa ne clarificam nevoile si cerintele, sa stim exact ce vrem. Iar in al doilea rand, ne-au propus un sistem ERP open source, cu un cost de detinere scazut, un sistem flexibil care ne permite sa modificam, adaptam și sa extindem solutia rapid și ușor”, a afirmat Dan Savu, Director de planificare, Monte Bianco.

Cu SocrateOpen, Monte Bianco a redus timpul de raportare si a imbunatatit performantele operationale ale companiei, permitand o evidenta corecta a datelor despre fiecare client si furnizor in parte, acest lucru conducand la cresterea cu circa 8% a numarului de clienti si cu aproape 10% a cifrei de afaceri.

Despre Monte Bianco
Monte Bianco, cel mai mare producator de articole din hartie tissue din Romania, s-a infiintat in 1994, la Targoviste. Portofoliul companiei contine 3 marci proprii puternice (Puff, Best si Fiore), precum si marci proprii pentru diversi colaboratori, precum Metro Quality (pentru Metro Cash&Carry Romania), Clever (pentru Billa Romania), McDonalds si Tarom. La sfarsitul anului 2010, Monte Bianco era pe primul loc in Romania in ceea ce priveste productia de servetele, batiste igienice, prosoape de bucatarie si produse HoReCa, si pe locul 4 la productia de hartie igienica. Primul client al companiei a fost Metro Cash&Carry, in prezent printre clientii Monte Bianco numarandu-se toate marile lanturi de hypermarketuri si supermarketuri din Romania: Metro, Selgros, Kaufland, Auchan, Billa, Mega Image, Penny, Cora etc. Monte Bianco are aproximativ 200 de angajati, 150 de produse, peste 300 de clienti in toata tara si o activitate de circa 3.000 de facturi per luna.

Despre SocrateOpen
SocrateOpen este o soluție ERP / CRM open source, moderna, adaptabila, de clasa mondiala, care poate fi utilizata pe serverul propriu sau in Amazon Cloud la o fracțiune din costul unui sistem ERP tradițional. Adresata inițial companiilor de servicii, soluția SocrateOpen este utilizata astazi cu succes și de companii din producție și distribuție de bunuri de larg consum, import și distribuție de aparatura medicala, import și distribuție de echipamente electronice, producție agricola, construcții, telecomunicații, producție discreta.

Despre BITSoftware
Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source - SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+ - implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Micii producători de lapte, sprijiniți cu 11 milioane

Crescătorii de vaci de lapte vor primi un sprijin financiar excepțional în valoare totală de 11 milioane euro, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern în ședința de miercuri.
Este vorba despre acordarea de finanțare europeană, în valoare de 5,448 milioane euro din Fondul European de Garantare Agricolă FEGA, și de finanțare națională, în aceeași sumă, pentru micii fermieri, afectați de o criză severă în sectorul laptelui din cauza prelungirii embargoului impus Rusiei până la finele anului 2017 și a scăderii cererii de produse din partea Chinei.
Actul normativ transpune Regulamentul delegat (UE) 2016/1.613 al Comisiei din 8 septembrie 2016 de prevedere a unor ajutoare de adaptare excepționale destinate producătorilor de lapte și fermierilor din alte sectoare de creștere a animalelor.
De ajutorul financiar beneficiază producătorii care dețin un efectiv de vaci de minimum 3 și maximum 9 capete, inclusiv, identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor la data depunerii…

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…

Agricultura încotro?, forum economic la Agro Expo Bucovina

Afla totul despre problemele actuale din agricultura. Vino la a IV-a editie a Forumului Economic „Agricultura incotro?” din cadrul Agro Expo Bucovina – 18-20.03.2011!

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava va invita sa vizitati cea de a IX-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011.

Evenimentul a reusit sa adune peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova si se va desfasura in perioada 18-20 martie 2011, la Shopping City Suceava

Expozitia va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

De asemenea pe data de 18 martie 2011, ora 10:00, in City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc si cea de a IV-a editie a “Forumului Economic Agricultura Incotro?“, organizat in parteneriat cu …