Treceți la conținutul principal

Branza ecologica de oaie "Harbach" si agroturism, in judetul Sibiu

La doar 25 minute de Sibiu, discreta si ferita de zgomotul orasului, va asteapta Pensiunea Harbach pregatita cu spatii de cazare la maximum de confort si calitate a serviciilor.

Locul ideal pentru intalniri de afaceri, conferinte, seminarii, team building, training, cursuri de specializare pentru firme sau vacante de relaxare cu familia sau prietenii.

Pensiunea Harbach apartine firmei ASI NATURE, care este membra a grupului ASI Nature Holding AG. Firma a luat fiinta in anul 1999, la initiativa si cu participarea unui investitor elvetian.

Societatea s-a dezvoltat ca un puternic producator de cereale si produse lactate ecologice la nivel national si international, extinzandu-si activitatea prin puncte de lucru in judetul Arad, Teleorman si nu in ultimul rand Sibiu in localitatile Tichindeal, Marpod. Lucreaza, in toata tara, in jur de 10.000 ha teren certificat ecologic, avand culturi vegetale obtinute cu o inalta tehnologie de asemenea certificata ecologic.

La Fabrica de produse lactate din Tichindeal se fabrica branza de oaie ecologica « Harbach » tip Telemea, din lapte certificat ecologic obtinut de la cele 3500 de oi proprietatea firmei si de la furnizori externi.

Politica firmei este de a oferi consumatorilor produse de calitate, obtinute prin tehnologii ecologice, in fermele proprii, incercand sa implementeze acest concept ecologic si in zonele in care sunt prezenti, pentru o dezvoltare durabila a zonelor rurale.

ASI Nature SRL

* Responsabil: Manfred Salm
* Str Constantin Noica 7
* Sibiu 550 169, Romania
* Tel +40-269-584-116
* Fax +40-269-584-171Sursa: www.pensiunea-harbach.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Micii producători de lapte, sprijiniți cu 11 milioane

Crescătorii de vaci de lapte vor primi un sprijin financiar excepțional în valoare totală de 11 milioane euro, potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern în ședința de miercuri.
Este vorba despre acordarea de finanțare europeană, în valoare de 5,448 milioane euro din Fondul European de Garantare Agricolă FEGA, și de finanțare națională, în aceeași sumă, pentru micii fermieri, afectați de o criză severă în sectorul laptelui din cauza prelungirii embargoului impus Rusiei până la finele anului 2017 și a scăderii cererii de produse din partea Chinei.
Actul normativ transpune Regulamentul delegat (UE) 2016/1.613 al Comisiei din 8 septembrie 2016 de prevedere a unor ajutoare de adaptare excepționale destinate producătorilor de lapte și fermierilor din alte sectoare de creștere a animalelor.
De ajutorul financiar beneficiază producătorii care dețin un efectiv de vaci de minimum 3 și maximum 9 capete, inclusiv, identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor la data depunerii…

Şeful MADR: Preşedintele ADS a fost demis, dar demiterea nu are legătură cu percheziţiile DNA

Preşedintele Agenţiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Ştefan Mogoş, a fost demis vineri, a anunţat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Şeful MADR a precizat că demiterea nu a avut legătură cu percheziţiile de vineri de la ADS, ci s-a urmărit îmbunătăţirea managementului Agenţiei, decizia fiindu-i comunicată lui Mogoş încă din luna septembrie.“Astăzi a fost demis preşedintele ADS. Era o măsură pe care i-am adus-o la cunoştinţă încă din luna septembrie. Simţeam nevoia de îmbunătăţire a managementului Agenţiei. Din păcate, din 23 septembrie, este în concediu medical. Astăzi, am înţeles că îi expiră concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea şi înlocuirea acestuia, lucru care s-a întâmplat astăzi (n.r. vineri)”, a explicat Constantin.
“Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fără să am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul că simţeam nevoia unei îmbunătăţiri a managementului Agenţiei”, a adăugat el The original article may stil…

Agricultura încotro?, forum economic la Agro Expo Bucovina

Afla totul despre problemele actuale din agricultura. Vino la a IV-a editie a Forumului Economic „Agricultura incotro?” din cadrul Agro Expo Bucovina – 18-20.03.2011!

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava va invita sa vizitati cea de a IX-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011.

Evenimentul a reusit sa adune peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova si se va desfasura in perioada 18-20 martie 2011, la Shopping City Suceava

Expozitia va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

De asemenea pe data de 18 martie 2011, ora 10:00, in City Gallery din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc si cea de a IV-a editie a “Forumului Economic Agricultura Incotro?“, organizat in parteneriat cu …